Foglalás

Add meg kapcsolatfelvételi adataidat, és írd meg nekünk terem és időpont igényedet minél részletesebben, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk elkészíteni Neked. (A kitöltött és elküldött űrlapról email értesítést kapunk, mely alapján hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.) A kitöltést követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Ha az összes részletet átbeszéltük, kiállítjuk a foglalásodról szóló számlát. A foglalásod véglegesítése akkor történik meg, ha a számlát egyenlíted a megadott határidőig.

Foglalásod átszervezésének és lemondásának feltételei

Ha a foglalásod előtt minimum 7 nappal jelzed, hogy szeretnéd módosítani, esetleg lemondani a bérlésedet, természetesen van rá lehetőség. Ebben az esetben a kiállított számlát sztornózzuk, így a bérleti díjat nem kell megfizetned. Ha esetleg már elutaltad a számla összegét, akkor azt visszautaljuk Neked.

Ha 7 napon belül történik a lemondás vagy a módosítás, sajnos a bérleti díjtól nem tudunk eltekinteni, mert a termet már nem tudjuk értékesíteni másnak ilyen rövid időn belül.