Rólunk

Az Oktatoterem.com története ügyfeleinkkel, velünk, a várossal együtt íródik. 2011 óta rengeteg változáson és fejlődésen mentünk át, reméljük lesz alkalmunk személyesen is megismerkedni, addig is bemutatjuk azokat akikkel itt találkozhattok.

Dóri

helyszíni koordinátor

Dóri vagyok, könyvfüggő. Szeretem a macskámat, a PS4 pro konzolomat és a horror filmeket. Főleg a recepción és a termekben találkozhatsz velem, bármilyen kéréssel illetve kérdéssel fordulj hozzám bizalommal. Életcélom természetesen a világbéke!

Gábor

helyszíni koordinátor

Ő itt Gábor. Gábor mindig elolvassa mi van az ajtóra írva és nem nyomja a csengőt teljes erejéből. Miután Gábortól kértek valamit az ügyfelek ő kézségesen teljesíti azt. Gábor szeret mosolyogni és az ügyfelekért él. Gábor jófej. Légy olyan mint Gábor.

Hajni

helyszíni koordinátor

Hajni vagyok, örökmozgó. :) Állandóan jövök megyek. Szeretem a rendet, amikor minden a helyére kerül. Szeretem a jó kávét, a növényeket, a táncot, a filmeket, és a pozitív kisugárzású embereket. Szabadidőmben gyerekekkel foglalkozom. Főleg a termekben, vagy a recepción is találkozhatsz velem.

Artúr

helyszíni koordinátor

Artúr egyik legnagyobb hangadója az oktatoterem csapat összejöveteleknek. Olykor frissítő, szépítő festést is végez a termekben, néha mintha nyelvújítást is végezne, minden érdekli. A jövőbe néz és a múltat tiszteli de megy tovább és nem ragad le számára elavult dolgoknál. Artúrral leginkább hétvégén lehet találkozni.

Péter

tulajdonos

Péter kedvencei közé tartozik többek között a tenisz, a snooker és mindezek tűéles, 4K minőségű közvetítései. Néha McDonald's-ban is étkezik ekkor azonban kipróbálja a legújabb menü különlegességeket speciális burgonyával és szószokkal.

Tamás

tulajdonos

Tamás épp az egyéneket és társadalmakat mozgató folyamatokról, erőkről és a jövő irányairól gondolkodik. Szeret szemlélni, analizálni, zenélni és nagyon kevés dolog van ami ne érdekelné. Ha Tamás feltűnik a helyszínen akkor biztosan nyitottan áll minden véletlen, folyosói találkozáshoz mert érdeklik a személyes történetek.

Kérj ajánlatot!

Várjuk időpont és terem foglalásod, egyedi eszköz igényed! Rögzítjük naptárunkban az időpontokat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek!