Gyakori kérdések

Mettől-meddig tart nyitva az Oktatóterem?
A helyszíneken minden nap 7:00- 22:00 – ig állunk bérlőink rendelkezésére

Milyen méretű termek vannak?
A legkisebb termünkben 4-6 fő, míg a legnagyobban akár 30 fő is kényelmesen elfér. A termeink pontos méretét és befogadóképességét a weboldalon, a helyszínek menüpontjai alatt nézheted meg.

Hogyan tudom kifizetni a terem bérleti díját?
A bérleti díjat számla ellenében utalással, vagy előzetes egyeztetés alapján készpénzben is tudod rendezni a helyszínen a foglalás napján.

Tudok bankkártyával fizetni?
A büfében kapható ételekért, üdítőkért és kávéért/teáért bankkártyával is tudsz fizetni a Károly körúti oktatóteremben, viszont a termek bérleti díját csak készpénzzel vagy átutalással tudod kiegyenlíteni.

Hogyan tudok foglalni?
A foglalásodat az Oktatoterem.com oldalon található Teremfoglalás menüpontban, vagy a kiválasztott terem Foglalok gombjára kattintva tudod leadni. Ha emailben szeretnél foglalni, akkor az info@oktatoterem.hu címre írva van rá lehetőséged. Felhívjuk a figyelmed, hogy telefonon csak tájékoztatás tudunk adni a termekkel és szabad időpontjainkkal kapcsolatban, a foglalásodat mindenképpen emailben/üzenetben kell jelezned.

Van foglalási naptár? 
Nincs foglalási naptárunk. Ennek egyszerű oka van: Ti az igényeiteket ismeritek, mi pedig a termeket, ezért egyszerűbb, ha az előzetes igényfelmérésünk alapján mi választjuk ki Nektek a lehető legmegfelelőbb oktatóteremet.

Hogyan tudom lemondani a foglalásomat?
Kérjük, hogy a foglalásod lemondását emailben jelezd felénk.

Meddig tudom díjmentesen lemondani a foglalásomat?
A foglalást díjmentesen a foglalás időpontját megelőző 7 naptári napon belül lehet lemondani. Amennyiben a lemondás 7 napon belül történik, a foglalási díjat sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

A foglalt időpont előtt menyi idővel tudom elfoglalni a termet?
A foglalt időpont előtt 15 perccel van lehetőség elfoglalni a termet.

Csúszás esetén mennyi idővel maradhatunk tovább a teremben?
Ha nem fértek bele a foglalási időbe, akkor a foglaláson túl még 15 percig tudjátok ingyenesen használni a termet. A 15 percet meghaladó teremfoglalást kiszámlázzuk.

Mit kell magammal vinnem, hogy meg tudjam tartani az oktatást?
Gyakorlatilag saját magadon kívül semmit, hiszen mi minden szükséges alapfelszerelést biztosítunk (flipcharttábla / papír, whiteboard tábla, tábla filcek, ingyenes wifi). Ezeken felül projektort, laptopot, hangosítást, és akár dedikált internetet is tudunk számodra biztosítani, melyeknek külön díja van.

Az Oktatóterem kutyabarát?
Szívesen látjuk a jól nevelt négylábú kedvenceket, de az oktatásokon való részvételükhöz előzetes egyeztetés szükséges.

Zenés, táncos rendezvények / tanfolyamok megtartása lehetséges?
Ha nem zavarja a többi oktatást, akkor igen. Az ilyen jellegű oktatásokkal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges, hogy megtalálhassuk azokat a termeket és időpontokat, amik számotokra és a többi oktató számára is ideális.

Ételt tudunk bevinni a termekbe? 
Természetesen étel és ital is bevihető a termeinkbe. Sőt, igény esetén az oktatásokon résztvevők teakonyháinkat is használhatják ahol mikrohullámú sütővel és hűtővel tesszük kényelmesebbé a nálunk töltött időt.

Van catering szolgáltatásotok?
Catering szolgáltatásként édes, illetve sós aprósüteményt, szendvicseket, kávét, üdítőket tudunk bekészíteni, de ezeken felül minden egyedi igényt megoldunk. Ebéd menüt a helyszíntől 50 méteren belül elhelyezkedő Dan Haag pizzéria biztosít ügyfeleinknek.

A helyszíneken kávé, üdítő fogyasztási lehetőség biztosított?
Károly körúti termeinkben büfé szolgálja bérlőink kényelmét. A másik helyszínünkön ügyfeleink által használható teakonyhával tesszük komfortosabbá a nálunk töltött időt.

Tudok kártyával fizetni?
Károly körúti helyszínünkön 2021. január 1-től lehetséges kártyával fizetni a termek bérleti díját, illetve egyéb szolgáltatásainkat. A másik két helyszínen továbbra is csak készpénzzel történő fizetés lehetséges.

Van bármilyen tárolási lehetőség?
Mindkét helyszínünkön találhatóak zárható szekrények, melyeket hosszútávú bérlőink számára ingyen biztosítunk.

A helyszínen is van lehetőség módosítani a foglalás időpontját, illetve a szükséges technikai eszközök listáját?
Időpont a többi foglalás függvényében módosítható. A technikai felszerelések listáját a helyszínen bármikor módosíthatod, és ha szükséged van pluszban valamire, akkor azt a rendelkezésedre bocsátjuk.

Amennyiben a résztvevők hamarabb érkeznek meg, van a helyszínen várakozásra alkalmas hely?
Mindkét helyszínünkön van a folyosón, illetve az előtérbe várakozásra alkalmas hely a tanfolyamokon résztvevők számára.

Dohányozni az épületeken belül van lehetőség?
A törvényi kötelezettségnek eleget téve mindkét helyszín esetében csak az utcán van lehetőség a dohányzásra.

Klimatizáltak a helyszínek?
Jelen pillanatban 1 helyszínünk klimatizált: az Astoria, az Operában folyamatban van klimatizálás kialakítása.

Mozgássérültek által is megközelíthetőek a helyszínek?
A Károly körúti helyszínünk gond nélkül mozgás sérültek is megtudják közelíteni. Másik két helyszínünkön sajnos az épület adottságai ezt nem teszik lehetővé.

Kerékpár tárolásra van lehetőség?
Sajnos az épületekben erre nincs alkalmas hely kialakítva, kizárólag a lépcsőházban, a termek előterében van lehetőség kerékpár elhelyezésére. Ezzel kapcsolatban egyeztess velünk elérhetőségeink egyikén és segítünk megoldást találni.

Milyen parkolási lehetőségek vannak / tudok ingyen parkolni?
A helyszínek közvetlen környezetében közterületen lévő parkolásra, illetve néhány parkoló cég által üzemeltetett, elkerített parkolóban van lehetőség. Parkoló helyeket előzetesen a holparkoljak.hu oldalon érdemes keresni, de munkatársainkat is hívhatod ezügyben és segíteni fognak.

Odafigyeltek a jelenleg érvényben lévő higiéniai előírásokra?
Munkatársaink folyamatosan nyomon követik és betartják a higiéniai előírásokat, illetve ezek betartására is felhívják az oktatásokon résztvevők figyelmét. Az Oktatótermekben minden olyan eszközt megtalálsz (kézfertőtlenítő, mosdó, szappan), ami az oktatásokon való biztonságos részvételhez szükséges.